PRESSEMELDING: Hatteland invitert på speeddate med næringsministeren

Haugesund, 17. april 2014: Hatteland er utnevnt som 1 av de 12 mest spennende norske teknologiselskaper, og invitert til å presentere selskapet og våre innovative løsninger på IKT-Norges årskonferanse NEO 2015 med tema «Din speeddate med fremtiden» onsdag 22. april. Her vil en bred forsamling av politikere, Innovasjon Norge og IKT-næringen delta.

NEO 2015 blir et møte med 12 av de mest spennende norske techselskapene der konseptet er at næringsminister Monica Mæland og Innovasjon Norges adm. direktør Anita Krohn Traaseth innleder, og at de 12 selskapene deretter får presentere sin teknologi og gi sine innspill til hvordan IT i Norge kan få et drømmeløft. På mange arenaer snakker man i dag om hva Norge skal leve av etter oljen. IKT-Norge vil 22.april presentere de teknologibedriftene som de omtaler som Norges nye gull.

«Det er en god bekreftelse på at vi gjør mye riktig å være blant topp 12 bedrifter innen teknologi i Norge, og vi ser frem til å få presentere våre innovative løsninger og komme med våre innspill til hvilke rammebetingelser som må være på plass for å sikre innovasjon i Norge fremover», sier Stig Hatteland, styreleder og medeier.

Om Hatteland Hatteland fokuserer på forskning og utvikling av ny teknologi – løsninger som gjør bedrifters hverdag enklere, mer effektiv og stabil. Siden 70-tallet har Hatteland vært kritiske til tungvinte arbeidsprosesser. Dette har ført til utvikling av en portefølje av unike produkter og gjort Hatteland til en verdensomspennende leverandør av teknologi, samt en lokal totaltilbyder av IT-løsninger for bedriftsmarkedet. Hatteland har i dag 3 forretningsområder: Forretningssystemet RamBase, robotteknologien AutoStore, og IT-drift. Mer informasjon på hatteland.com

Om IKT-Norge IKT-Norge er IKT-næringens egen interesseorganisasjon. IKT-Norge har dokumentert stor politisk gjennomslagskraft og tilbyr næringens største nettverk. Å være medlem i IKT-Norge betyr å ta ansvar for egne rammebetingelser.

Pressekontakt Hatteland
Ingrid Haraldseide
Ingrid.haraldseide@hatteland.com
Telefon: +47 93014525